Tietoja meistä

Watermelon World-sivustolta löydät ainutlaatuisen paikan, joka on täynnä kirkkaita ja jännittäviä hedelmäpelejä. Haluamme tarjota sinulle unohtumattomia hauskanpidon ja ilon hetkiä.

Hedelmäpelimme ovat monipuolisia ja hauskoja. Palapeleistä ja kilpailuista, joissa hedelmät muuttuvat päähenkilöiksi, arcade-peleihin, joissa sinun on kilpailtava muita pelaajia vastaan. Olemme ylpeitä voidessamme tarjota erilaisia viihdevaihtoehtoja, ja olemme varmoja, että Watermelon World:ssa on jokaiselle jotakin.

Liity Watermelon World ja uppoudu hedelmäpelien maailmaan, joka tuo sinulle iloa ja nautintoa. Nauti pelistä ja löydä jännittäviä seikkailuja kanssamme!

Hedelmien sadonkorjuu: Hedelmätarhan hoito, mukaan lukien erityyppisten hedelmien istutus, hoito ja sadonkorjuu.

Hedelmätilat ja hallinta: Simulaatio hedelmätilan hoidosta täydellä tuotantosyklillä.

Hedelmämuistipelit: Muistipelit, joissa sinun täytyy muistaa ja löytää paria hedelmiä.

Fruit Design & Decor: Virtuaalitilojen luominen ja sisustaminen hedelmäteemojen ja -elementtien avulla.

Tapa hauskanpitoon: pelaamisen aloittaminen on helppoa
01
Valitse peli: Selaa luetteloamme ja valitse sinua kiinnostava peli. Voit käyttää suodattimia tyylilajin tai suosion mukaan mukavuuden vuoksi.
Tutustu ohjeisiin: Jokaisella pelillä on oma osio, jossa on ohjeita ja vinkkejä. Käytä hetki tutustuaksesi niihin ennen kuin aloitat pelaamisen.
02
03
Napsauta "toista", kun olet valmis, napsauta vain "toista" -painiketta. Peli avautuu selaimesi uuteen ikkunaan.
Yhteisön sitoutuminen: Osallistu pelikeskusteluihin ja jaa vinkkejä muiden pelaajien kanssa suoraan pelisivulla. Kommenttisi ja neuvosi auttavat luomaan vilkkaan pelin ystävien yhteisön.
04

Löydät täältä paljon jännittäviä pelejä, mutta muista, että se on vain hauskaa. Todennäköisyyttä voittaa sivuston peleissä ei voida pitää samana kuin voittamista todellisissa peleissä. Pelaa mielelläsi, mutta älä näe sitä todellisena mahdollisuutena voittaa.